top of page

Activitats per a tothom!

Anglès
logo-extra escolars.png

2023/2024

Com cada any, l'escola organitza un seguit d'activitats extra escolars amb l'afany d'oferir a les famílies i en especial als alumnes, la possibilitat d'omplir el seu espai de lleure durant la setmana.


Des de l'escola us animem a que ajudeu als vostres fills i filles a escollir allò que a ells els agrada. Malgrat els pares siguem qui posem el criteri per a trobar la justa mesura entre allò que a cada infant li convé i allò que cada infant vol fer, és també important que siguin els alumnes qui puguin aportar la seva opinió de forma conjunta amb vosaltres.


Totes les activitats han estat pensades en coherència amb el projecte de centre.

» En el dossier adjunt podreu trobar tota la informació de les nostres activitats extra escolars.

ilustra-extra escolars.png

Anglès

Cursos d'anglès per alumnes des de i3 fins a 4t d'ESO. Horaris de matí, migdia i tarda amb un mínim de 7 alumnes per grup. A la graella d’activitats del dossier d'extra escolars adjunt teniu els horaris, tot i que s’acabaran d’establir els grups per franges horàries en funció dels alumnes apuntats . 

» Etapa KIDS: Alumnes de 3 a 6 anys.

>   L'alumne assolirà els coneixements bàsics de la llengua en àrees del seu entorn o interès -el temps, la roba, l'esbarjo i el menjar- i articularà mots i expressions dins d'un context determinat.
>   Tot el que fem a l'etapa Kids dona la base perquè a partir d'aquí els infants puguin construir el seu coneixement de l'anglès en l'etapa Junior.
>   L'etapa comprèn els nivells Kids 1, Kids 2 i Kids 3.

» Etapa JUNIOR: Alumnes de 6 a 12 anys.

>   Donem una gran importància a la lectura tant a classe com a casa. Els aspectes gramaticals es treballen sempre d'un forma implícita sense analitzar estructures.
>   L'etapa Junior és la base perquè a l'etapa TEENS els alumnes puguin treballar l'anglès des d'un punt de vista més formal.
>    L'etapa comprèn des de els nivells Junior 1 a Junior 6.
>    Els cursos són de 2 hores setmanals d'octubre a juny.

» Etapa TEENS: Alumnes de 12 a 16 anys.

>    L'objectiu és que l'alumne assoleixi el nivell previ al curs preparatori del First Certificate in English --FCE-- de la University of Cambridge, un nivell que els permetrà desenvolupar tots els aspectes de la llengua necessaris per a comunicar-se en anglès.
>    L'etapa comprèn els nivells Teens1 i Teens 2 corresponents als nivells A1 fins B2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües.

» Anglès CLASSES PARTICULARS:
English coaching (one to one tailor made courses): classes particulars d'anglès per totes les edats fetes a mida de les necessitats de l'alumne. Es treballaran els aspectes que l'alumne necessiti reforçar (producció oral, gramàtica...) S'entregarà un “report” (butlletí) setmanal per tal de veure la progressió de l'alumne.

Sensibilització musical
teclas del piano
llenguatge musical
Instument idividual

Sensibilització musical

• Activitat grupal d’1 hora setmanal dirigida a l’alumnat des de i3 fins a 2n de Primària. (mínim número d’infants 5, màxim 12). Pla reglat.

La formació musical en les primeres etapes de la infància incideix en el seu desenvolupament físic, motriu i cognitiu. Aquesta activitat té per objectiu acostar la música als més petits a través del joc motriu, la dansa, la cançó, el moviment lliure i la creativitat fent un treball sensorial i lúdic a partir de varies pedagogies musicals com les que proposen Dalcroze, Willems o Orff.

Les sessions compten amb un nombre reduït d’infants que afavorirà crear un espai d’aprenentatge on se sentin segurs, còmodes i entusiasmats per descobrir el seu entorn des d’una perspectiva musical, a través dels sentits i les emocions que aquests generin.

Llenguatge musical

• Activitat grupal d’1 hora setmanal dirigida a l’alumnat des de 3r a 6è de Primària. (mínim número d’infants 5, màxim 12). Pla reglat.

• Formació musical reglada per tots aquells alumnes que vulguin cursar uns estudis de forma continuada. Consta de 4 cursos de nivell elemental i 4 cursos de grau mig. De la mateixa manera, disposem d’ un equip de professors per preparar alumnes a proves oficials, formació superior i realitzar proves de pas de grau.

Sessions individuals d’instrument

• Activitat grupal d’1 hora setmanal dirigida a l’alumnat des de 3r a 6è de Primària. (mínim número d’infants 5, màxim 12). Pla reglat.

• Formació musical reglada per tots aquells alumnes que vulguin cursar uns estudis de forma continuada. Consta de 4 cursos de nivell elemental i 4 cursos de grau mig. De la mateixa manera, disposem d’ un equip de professors per preparar alumnes a proves oficials, formació superior i realitzar proves de pas de grau.

Instrument per parelles

• En els cursos d’iniciació i sensibilització es pot començar a introduir l’aprenentatge de l’instrument. Es fa per parelles per poder fer un seguiment individualitzat i alhora puguin ser sessions amenes i d’aprenentatge cooperatiu. Tenen molt de pes els aspectes posturals i de descobriment de la projecció sonora de cada instrument, així com el treball per l’escolta del company/a i poder conjuntament elaborar patrons rítmics, melòdics i peces variades.

• Activitat de mitja hora setmanal. Pensat per a alumnes d'iniciació. Pla reglat.


 

Grup instrumental

• En grups reduïts, d’entre 3 i 5 alumnes a partir de 3r de primària, es du a terme l’aprenentatge de l’instrument de forma conjunta. Amb el mateix instrument, els i les alumnes aprenen la tècnica pròpia i el desenvolupament de melodies per més endavant poder interpretar fragments i cançons. Pla alternatiu amb enfocament lúdic.
Instruments: ukelele, guitarra i oberts a altres possibilitats si hi ha interès.

• Activitat de mitja hora setmanal. Mínim 3 alumnes, màxim 5.


 

Instrument parelles
Grup instrument
Entrenador de fútbol para niños ' s

Iniciació esportiva

Activitat de 2 sessions setmanals d’1 hora amb grups d’entre 5 i 15 alumnes adreçat a infants des de i3 fins a 2n de primària. L’objectiu és fer un tast de diferents esports i aprendre junts les regles bàsiques de cada esport i curiositats i característiques que amaguen alguns d’ells.


Treballarem la tècnica individual, les jugades en equip i la simulació de partits i competicions. L’objectiu és que aprenguin jugant, que desenvolupin la seva part cooperativa/competitiva, que potenciïn les seves habilitats motrius relacionades amb cada esport i que descobreixin esports diferents que no s’havien plantejat.

Entrenaments en grup per mares i pares

De la mà del mestre d’educació física de l’escola, oferim entrenaments de condicionament físic en grup. Amb material divers que proporcionarem combinarem exercicis de musculació i tonificació amb treball cardiovascular. S’adaptaran els exercicis i els entrenaments a les necessitats i objectius de cadascú.
 

Iniciació esportva
Entrenaments mares i pars
Escola de basquet
Baloncesto

Escola de bàsquet

> 1r i 2n de Primària
En aquesta activitat es fa un treball d’iniciació al bàsquet, aprenent les destreses bàsiques de l’esport de la cistella. També es comença a fer conèixer als nens i nenes les normes bàsiques del bàsquet. Les activitats s’organitzen en forma de jugades i van encaminades a assolir una millora tècnica. Un cop acabat el període d’escola, els nens i nenes ja comencen a competir formant-se els equips que jugaran a  la lliga del consell escolar.

Basquet Competicio

Bàsquet Competició

Tornem a competir amb alumnes de Primària. L’activitat està oberta a tots els alumnes de tercer i quart de Primària. L’equip jugarà en la categoria benjamí. Els equips són mixtes i competeixen a la lliga del consell escolar.
En competició a part de seguir millorant aspectes tècnics també es comença a treballar els valors del joc en equip, respectar als contraris i arbitres, acceptar la derrota i la victòria.

> Cal un mínim de 10 alumnes per poder formar un equip.

Dansa
Gimnasia

Dansa

» Nens en moviment

En aquesta classe s'incorporen exercicis lúdics i dinàmics que desenvolupen l'esquema corporal (la coordinació, equilibri i espai). A través del moviment busquem que l'alumne explori i desenvolupi la seva expressivitat corporal.

• Dilluns: i3 a i5     
• Horari: 17:15 - 18:15 hrs

» Dansa expressiva

ilustra2-extra escolars.png

Utilitzant l'expressivitat del cos com a únic mitjà de comunicació, ens endinsem en la dansa desenvolupant l'esquema corporal de l'alumne, la seva coordinació, equilibri, a més d'agilitat i musicalitat.

• Dimecres: 1r i 2n Primaria    
• Horari: 17:15 - 18:15 hrs

» Dansa Contemporànea

Utilitzant l'expressivitat del cos com a únic mitjà de comunicació, ens endinsem en la dansa desenvolupant l'esquema corporal de l'alumne, la seva coordinació, equilibri, a més d'agilitat i musicalitat.

• Dimecres: 1r i 2n Primaria    
• Horari: 17:15 - 18:15 hrs

» New Contempo

En aquesta classe ens impulsa la música moderna actual, per a realitzar combinacions i frases de moviments amb varietat de qualitats i matisos.

• Dimarts i dijous ESO (es realitzarà a l’escola 360º)   
• Horari: 17:15 - 18:15 hrs

» Dansar-te

En aquesta classe ens recolzem en diferents disciplines artístiques per a connectar amb el nostre cos creatiu, incorporem exercicis rítmics, musicals, teatrals, de circuit lúdic i d'arts plàstiques, sempre en connexió amb la dansa i el moviment.


• Divendres 1r a 6è primaria     
• Horari: 17:15 - 18:15 hrs

Natació

Natació

Activitat dirigida a alumnes d'Infantil, 1r i 2n de primària que es realitza a la piscina CEM Sant Andreu al C/ Santa Coloma 25.  Els alumnes es desplaçaran en autocar acompanyats per monitors de l'escola. Un cop acabada l'activitat, les famílies hauran de recollir els alumnes al CEM Sant Andreu.


L'activitat de piscina no es realitzarà si no hi ha un mínim de 30 alumnes. En cas que no s’arribi a aquest mínim d’alumnes, el cost de l’activitat es veurà afectada.

ilustra2-extra escolars.png
patines en línea
divendre rodes

Sobre rodes

Activitat duna sessió setmanal d’1 hora amb grups d’entre 7 i 15 alumnes de primària.


L’objectiu d’aquesta activitat es aprendre a desplaçar-se sobre patins amb el treball de l’equilibri i l’expressió corporal. Respectant el ritme de cada alumne/a s’aprofundirà en les figures bàsiques del patinatge artístic i les piruetes.

ilustra2-extra escolars.png
Niños meditando
Ioga
Inscripcions

Ioga

Activitat duna sessió setmanal d’1 hora amb grups d’entre 5 i 15 alumnes.
Objectius:
• Fer exercici.
• Conèixer el propi cos.
• Canalitzar les emocions.
• Adquirir eines per relaxar-se i concentrar-se.


>  Grup 1: Alumnat de i3 a i5 dijous de 17:00 a 18:00
>  Grup 2: Alumnat de primària dilluns de 17:00 a 18:00

ilustra2-extra escolars.png
bottom of page