Pla anual
En els documents de Pla Anual hi trobareu tota la informació referent al curs escolar 2023-2024: calendari, organigrama, horaris, cel·lebracions, colònies i sortides, així com informació pràctica de funcionament de l'escola.
Des del seu inici ens hem desenvolupat com a escola innovadora, amb visió de futur, que capacita el nostre alumnat a resoldre plenament els nous reptes que els pugui presentar una societat tan canviant com la nostra.
Menjador
El temps de dinar és un moment el qual els infants aprenen hàbits alimentaris, higiènics i de relació social amb un enfocament educatiu, per aquest motiu es té una cura especial en la creació dels menús.
Assegurem l‘esbarjo i el descans dels infants mitjançant la relació i les activitats lúdiques dirigides pels monitors i monitores, seguint el projecte educatiu del temps del migdia tenint en compte les diferents edats dels infants i les característiques del servei.
Fundació Catalana de l'Esplai és l’empresa que gestiona aquest espai amb coordinació amb el nostre projecte educatiu de centre i amb la comissió de menjador formada per famílies, mestres i monitors que, de forma periòdica, es reuneixen per fer un seguiment de l’espai de migdia.
Per a qualsevol dubte o consulta, us podeu adreçar a:
Acollida
A fi de poder cobrir les franges horàries fora de l’horari estrictament escolar que algunes de les famílies necessiteu, l’escola obre les seves portes a les 7:30 del matí per poder acollir a aquells infants que ho necessitin.
També oferim el servei d’acollida de tarda de 17:00 a 18:00.
Casals
« En construcció »
Comissions família-escola
Des de sempre, a la nostra escola ens ha agradat que el professorat i les famílies treballin conjuntament per aportar idees i dinamitzar la vida del centre de forma col·laborativa.
Per fer-ho disposem de les comissions escola-famílies, que ens faciliten el treball en equip, compartint i sumant esforços per proposar activitats i promoure accions en benefici de tots. En agrada implicar a la comunitat educativa en els processos de reflexió i acció que ajuden a promoure el clima de convivència al centre.
Formar part de la comissió implica participar en reunions trimestrals en les que es tracten tant temes organitzatius com temes de caràcter lúdic. Les comissions estan formades per personal de l’escola (equip directiu i/o titularitat), membres de l’AFA i representants de les famílies.
També estem especialment il·lusionats i il·lusionades amb la comissió dels avis i les àvies de l’alumnat. La seva experiència i saber fer ens aporten molt valor. Actualment els avis i les àvies ens estan ajudant en el manteniment de les plantes, l'hort i en tasques com cosir.
Les comissions de menjador, la comissió social i de convivència, la comissió de salut, la comissió d’extraescolars continuen funcionant com fins ara.
AFA Ramon Llull
Un grup de famílies amb moltes ganes de col·laborar amb l’escola i fer seguiment. La junta està oberta a tots els que vulgueu col·laborar. Poden ser col·laboracions esporàdiques, som flexibles...
Hi ha molt bon rotllo i fem feina però divertint-nos!!
El nostre contacte és: afa.escolaramonllull@gmail.com
Quines funcions fa l’Associació de Famílies (AFA) dins l’escola?
-
Donar suport a les famílies
-
Col·laboració amb l’escola des d’iniciatives, projectes fins a la millora i manteniment de les instal·lacions
-
Projectes de participació:
-
Comissió de menjador
-
Comissió d’extraescolars
-
Comissió d’inclusió
-
-
Subvencions a les famílies
-
Colònies
-
Viatges de final d’etapa (6è, 4t ESO)
-
Orles
-
Fidelització dels socis: ajuda per la compra de l’ordinador de 6è
-
-
Col·laboració amb el material escolar: taula de llum, material d’anglès, material de racons...
-
Bagul solidari: mercat de 2a mà gratuït de l’equip d’esport de l’escola
-
Comunicació:
-
Figura del delegat de classe per traslladar problemes, solucions, inquietuds, idees de la família/l’alumne/a l’AFA i poder col·laborar, engegar o traslladar-ho a l’escola o dirigir-ho i encaminar-ho per la via adequada.
-
Novetats i notícies a través de la figura de delegats de classe i trasllat al grup classe.
-
Novetats i notícies via facebook i twitter.
-
-
Tabalers de l’escola.
-
Organització i Participació de la festa de l’escola.
-
Activitats formatives per famílies.
-
Projecte del camí verd. Projecte de millora del C/Biscaia entre C/Olesa i C/Matanzas per a facilitar les entrades i sortides de l’escola i tenir un espai més ampli i de qualitat que encaixi amb la convivència dels veïns i els comerços.
Estratégia Digital de Centre
L’Estratègia Digital de Centre defineix i concreta les línies d’actuació del nostre centre que fan possible que docents, alumnat i centre assoleixin la competència digital. Per aconseguir aquesta competència digital, l’EDC comprèn tots els àmbits del centre: organitzatius, metodològics, curriculars i comunicatius, els quals s’hi han de veure necessàriament implicats i, si escau, transformats, des d’una perspectiva d’innovació i de millora contínua.
Per conèixer tota l'Estratègia Digital del Centre, i veure com s'implementa a la nostra escola, podeu clicar a l'enllaç següent: